Bobby Flay’s salmon

Bobby Flay’s salmon!

 photo 23102014-_MG_5944 Kopie_zpsqwrwskhs.jpg

Dit gerecht is een van de eerste gerechten die ik van het BBQ Genootschap heb mogen leren.

Het is een heel simpel, maar heerlijk recept!

Benodigdheden:
– Cederhouten plank
– Zalm (Heel of stukken maakt niet uit.)
– Mosterd
– Bastaardsuiker (Ik heb witte gebruikt, omdat deze voor handen was. Bruin is ook prima)

Voordat je begint, week de plank ongeveer een uurtje in het water.

 photo 23102014-_MG_5888 Kopie_zps5a0yy5vq.jpg

 photo 23102014-_MG_5889 Kopie_zpssxwh6hfn.jpg

 photo 23102014-_MG_5890 Kopie_zpsqrg6wmfl.jpg

 photo 23102014-_MG_5891 Kopie_zpsphozrlqh.jpg

 photo 23102014-_MG_5914 Kopie_zpsixb1crcp.jpg

 photo 23102014-_MG_5919 Kopie_zpsju4nqo7z.jpg

 photo 23102014-_MG_5921 Kopie_zps5ojytmdh.jpg

 photo 23102014-_MG_5926 Kopie_zpsf6f9dxwl.jpg

 photo 23102014-_MG_5933 Kopie_zpsrpmwoeyr.jpg

 photo 23102014-_MG_5944 Kopie_zpsqwrwskhs.jpg

Eet smakelijk!
NasQlogo1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s