Hasselback aardappelen

Geïnspireerd door Noskos, heb ik Hasselback’s gemaakt!
 photo 15092015-_MG_6686_zpsbwhlz84r.jpg
Geheel zonder schaamte zeg ik eerlijk dat ik het recept keihard gejat heb van
www.bbq-nl.com omdat ze gewoon super lekker zijn! 😉

Ingrediënten

4 vastkokende aardappels
75 gram zachte roomboter
0,5 theelepel knoflookpoeder
0,5 theelepel tijm
0,25 theelepel oregano
peper naar smaak
parmezaanse kaas
Extra:
2 houten pollepels

BBQ Temp: 175-200 graden celsius

leg de aardappels tussen de pollepels om te voorkomen dat je te diep snijdt.
 photo 15092015-_MG_6659_zpsd11qcmio.jpg

 photo 15092015-_MG_6660_zpstzgr2teb.jpg

Meng de roomboter, knoflook, tijm, oregano en peper
 photo 15092015-_MG_6662_zps6seu95bw.jpg

Leg de aardappels op de bbq en bestrijk ze om de 15 minuten met de boter
 photo 15092015-_MG_6665_zpst2yvzips.jpg
 photo 15092015-_MG_6674_zpsu67jnwxf.jpg
 photo 15092015-_MG_6676_zpsfrqnrier.jpg

Strooi de parmazaanse kaas over de aardappels
 photo 15092015-_MG_6681_zpsqekn50g2.jpg
 photo 15092015-_MG_6685_zpsz63t6naq.jpg

Eet smakelijk!
 photo 15092015-_MG_6684_zpsp7gs9flf.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s