Varkenshaas met pesto en bacon

Varkenshaas met pesto en bacon.
NasQ BBQ
Een simpel gerecht en snel te maken, maar ontzettend lekker!

Ingrediënten/benodigdheden:
-Varkenshaas
-Pesto
-Bacon
-Je favorieten BBQ Rub
-Eventueel slagerstouw

Begin met het vlinderen van de varkenshaas, vervolgens insmeren met pesto.
Rol het geheel op en wikkel daarna de bacon eromheen.
Indien je geen repen bacon hebt, zou je slagerstouw kunnen gebruiken om het geheel op zijn plek te houden.
Vervolgens strooi de BBQ rub over het vlees.

De varkenshaas indirect bij 150 graden celsius op de BBQ tot een kerntemperatuur van 60 graden celsius om vervolgens nog even boven de kolen direct te grillen tot een kern van 65 bereikt is.

Eet smakelijk!

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

NasQ BBQ

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s