Beenham ketjap/honing

Een heel simpel en lekker recept!

Marinade:
De marinade 50/50 Ketjap en honing en daarna nog peterselie naar gevoel toegevoegd.

De bereiding:
De beenham heeft 1,5 uur op de BBQ gelegen rond de 125 graden indirect en op het laatst nog even boven de kooltjes om een bark te krijgen.

Daarna lekker in plakjes gesneden en geserveerd op witte pistoletjes!

Heerlijk gegeten!

Voor de beeldvorming:

Lekker aan het roken in het begin!
NasQ

And we are off!
NasQ

Door de ketjap/honing marinade al goed donker geworden:)
NasQ

Net van de Q
NasQ

Na een half uurtje in de folie
NasQ

Ziet het er niet verrukkelijk uit!
NasQ

NasQ

NasQ

NasQ

NasQ

Bedankt voor het kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s